Wednesday, March 9, 2016





9 martie

Ieri a fost inundat facebook’u’ de iubire. Cromozomii X au sarbatorit si au fost sarbatoriti de cromozomii Y, intr-un fel aproape desantat, in comparatie cu restul anului. Romanul vajnic, incepand cu talpa tarii si pana sus la politicienii de prim rang, a lasat bata si injuratura deoparte si a pus mana pe flori, raliindu/se acestui obicei international de a pune tunurile iubirii pe sexul slab, in ziua de opt martie.

Cand vine vorba de sabloane si superficialitati, romanii sunt primii. De ce mama dracului e asa important sa spui si sa faci banalitati, cateodata (de cele mai multe ori) complet scoase din tiparul cotidian, practic fara nici o valoare atata timp cat sunt facute la gramada!? De ce femeia - de altfel si din multe privinte mult mai inteligenta si mai practica decat barbatul – se incanta la linguseli din astea ieftine? Sa fie asta o slabiciune intr-atat de mare, incat compromisul sa fie inevitabil iar minciunile frumos impachetate sa fie scoase si primite la oferta?

...

Fetelor, sincer cred ca nu va lasati pacalite numai cu atat! Noi ceilalti -aia care iubim tot anul- ajungem astfel sa trecem neobservati. Nemaivazuti, printre buchetele si cadourile celor care au de spalat pacatele anului, de opt martie!

Lucian Vasiliu

Burlington, 9 Martie 2016.

PS Nu pot sa nu remarc unul din cele mai frumoase cadouri de opt martie facute femeilor din circuitul WTA de Maria Sharapova. Mi-a dat si mie apa la moara (vezi blogul meu din 23 August 2014 ) sa pot spune: “Why am I not surprised!? “

No comments:

Post a Comment