Thursday, November 19, 2015



Raul




Vrei, cateodata, sa fii rau? Hai ca stiu ca vrei. Macar asa, in tine...sau, daca chiar nu exteriorizezi, macar sa expandezi, sa-ti prelungesti interiorul cu inca vreo trei metri cubi?

Uite, am eu o solutie: urca in masina, mergi pe autostrada, viteza si boxele la maxim si asculta melodia urmatoare.


https://www.youtube.com/watch?v=I-yc10V8hB4


Fetele superbe (mai ales bruneta cu tricoul despicat pana la buric, wow!), versurile pe masura, ritmul bestial, desi deloc din categoria muzicii pe care o ascult de obicei. Trei minute de dezmat, esti rau bai, esti rau tare! Rupi! Scoti din tine precum o flegma izbavitoare toate pornirile instinctuale, te manifesti bai adica, fara autocenzura (politically correctness) de zi cu zi. Faci ce vrei tu, bai, fara sabloane, etaloane, masura!

Daca mai ai timp si nu esti inca gol dai repeat. Scoti tot puroiul din tine, daca tot ai spart capusa.

Dupa care parchezi frumos masina si mergi in drumul tau. Eu de exemplu sunt afacerist pentru o multinationala. Nu fur, nu mint si ma spetesc muncind 24/7/365 pentru ca taxele mele sa creeze infrastructura care printre altele ofera autostrazi si SUV/uri cu boxe super tari si Bluetooth si smartphone/uri pe care daca le cuplez cu masina pot sa ascult/vad pe YouTube melodii din astea care ma lasa sa fiu eu.

Din cand in cand...

Lucian Vasiliu



Oakville, 19 Noiembrie 2015

No comments:

Post a Comment